Waar denk jij aan bij een 'reisbroek'? Denk je aan je joggingbroek, legging of aan die luchtige, dunne broek met kraanvogels die je tijdens een vorige reis in Azië op een markt hebt gescoord? Of is het de old school afritsbroek die in je gedachten oppopt? Niet echt sexy. Goed nieuws: daar komt verandering in! Onder het merk Relephance ga ik het avontuur aan om de ultieme reisbroek op de markt brengen. Dé broek waarin jij minstens een dag/ nacht comfortabel in het vliegtuig kunt zitten. In diezelfde broek hike jij de volgende ochtend dwars door de natuur naar die perfecte spot om de zon op te zien komen. De echte waaghals ziplined in deze broek van platform naar platform. Wat je ook doet: avontuur begint bij het aantrekken van deze broek! Lees met me mee en GET IN THE PANTS!
Get in the pants
Maak je site met blokken

Maak je site met blokken

Maak je site met blokken

“Roses Trémières” door Berthe Morisot
“In het Bois de Boulognee” door Berthe Morisot
“Jonge vrouw in Mauve” door Berthe Morisot

Voeg blokpatronen toe

Blokpatronen zijn groepen van vooraf ontworpen blokken. Om er een toe te voegen, selecteer je de knop Blok toevoegen [+] in de toolbar bovenaan de editor. Schakel over naar het tabblad Patronen onder de zoekbalk en kies een patroon.

Omkader je afbeeldingen

Twenty Twenty-One bevat stijlvolle randen voor je inhoud. Met een afbeeldingsblok geselecteerd, open je het "Stijlen" paneel in de Editor zijbalk. Selecteer de blokstijl "Frame" om deze te activeren.

Overlap kolommen

Twenty Twenty-One bevat ook een overlappingsstijl voor kolomblokken. Met een Kolommen blok geselecteerd, open je het "Stijlen" paneel in de Editor zijbalk. Kies de blokstijl "Overlap" om het uit te proberen.